23 NİSAN KARNAVALI

SAYIN VELİLER,

"23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" kutlama törenimizi saat 09:30'da okulumuz bahçesinde tüm öğrencilerimizin katılımıyla icra edeceğiz. Öğrencilerimiz

saat 09:30'da okulda hazır bulunacaklardır.

Saat 12:30 ile 15:30 arasında "23 NİSAN KARNAVALI" etkinliğini gerçekleştireceğiz. Bu etkinliğimiz İSTANBUL AFAD GÖNÜLLÜLERİ VAKFI ile İSTANBUL ÇANKIRI DERNEKLER FEDERASYONU  ekip sorumlusu İLAYDA İSBİR'in gözetiminde gerçekleştirilecektir. Karnavalımızda aşağıdaki etkinlikler yapılacaktır.

a) 23 Nisan anı boyama etkinliği

b) Yüz boyama etkinliği

c) Yöresel oyunlar ve yarışmalar

d) Palyaço ve pamuk prenses gösterileri

e) Karaoke etkinliği

f)  Workshop atölye çalışması

Saat 19.30'da ise "AÇIK HAVA SİNEMASI" etkinliği gerçekleştirilecektir.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ ANLAM VE ÖNEMİNİ KAVRAYARAK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZLE COŞKUYLA KUTLAMAK ADINA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ ETKİNLİKLERE DAVETLİDİR.

TURHAN YILMAZ

OKUL MÜDÜRÜ