YARDIMSEVENLER DERNEĞİ ÜYELERİNİN OKULUMUZU ZİYARETLERİ

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma günümüz toplumunda oldukça önemli bir yere sahiptir. Barış ve huzurun tesis edilmesi, güven ve düzen ortamının ve birlik ve beraberliğin sağlanması, sosyal yardımlaşma ve dayanışma konusuna bağlı olarak gerçekleşir.

Toplumun yapıcı unsurlarından biri olan bu kavram, sivil toplum örgütleri tarafından yapılır. Ulusal ve uluslararası çalışan sivil toplum örgütleri, başta eğitim, kültür, sağlık ve çevre olmak çeşitli alanlarda dayanışma ve yardım sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdürürler. Bu sivil toplum örgütlerinden bir taneside TÜRKİYE YARDIM SEVENLER DERNEĞİ'dir. 100 Yılı aşkın süredir bu alanda faaliyet gösteren TÜRKİYE YARDIM SEVENLER DERNEĞİ Antakya Şubesi  üyeleri dernek başkanları Sayın MİLYA NASEH eşliğinde okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuza yaptıkları katkılardan dolayı TÜRKİYE YARDIM SEVENLER DERNEĞİ Antakya Şubesi Başkanı Sayın Milya NASEH başta olmak üzere tüm üyelerine okulum, öğretmen ve öğrencilerim adına şükranlarımı sunarım.

TURHAN YILMAZ

29-03-202429-03-202428-03-2024